WISUDHAN PANATACARA TATARAN MUDHA BERGADHA 2

Adicara wisudhan Panatacara tatan mudha bergadha 2 tahun 2011 bade kawontenaken ing dinten Selasa Legi malem Rebo Paing, 25 malem 26 Oktober 2011, watawis tabuh 19.00 WIB, mapan wonten Pendapa Kab. Ponorogo. Pahargyan agung menggahipun para warga Paguyuban Ngambar Arum punika ugi bade dipun rawuhi Bapa H. AMIN, SH (Bupati Ponorogo). Ngambar Arum Kuncara!!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: