WISUDHAN PANATACARA MUDHA BERGADA 2

Sasampunipun nglampahi pelatihan sakdangunipun 6 wulan, lan sampun tuntas-buntas anggenipun ngangsu kawruh- seserapan para siswa pawiyatan Panatacara-Pamedharsabda tataran mudha bergada 2 badhe kawisudha ing minggu kaping 4 wulan Oktober 2011 punika.

Panitya sampun dipun pilih, Ketua Panityanipun Sdr.Subroto lan Steering comitee dipun asta Sdr. Prasetya Misna. Prosesi Wisudhan ing Paguyuban Panatacara lan Pamedharsabda bergada 2 tahun 2011 punika mapan wonte ing Pendapi Kabupaten Ponorogo lan ugi ngrawuhaken Bupati ponorogo Bp. Amin, SH.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: