WILUJENG RAWUH WONTEN ING PAGUYUBAN PANATACARA LAN PAMEDHAR SABDA “NGAMBAR ARUM”

Para Sutresna budaya Jawi

Paguyuban Panatacara lan Pamedhar Sabda NGAMBAR ARUM Ponorogo ngajeng-ngajeng rawuh Panjenengan, kinen ngregengaken Blog Paguyuban ingkang prasaja punika, ndherek nyengkuyung, memetri lan marsudi mrih  ngrembakanipun budaya Jawi ingkang adi luhung. Kritik, saran, pemanggih, seratan ingkang asipat  amimbuhi kasampurnanipun isi Blog punika lan ngrembakanipun Paguyuban saged dipun kintun dhumateng Blog Paguyuban utawi lumantar SMS Pangarsa Paguyuban (darmuji Ngambar Arum) Hp. 081 335 730 335. Matur suwun……

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: