animo siswa ingkang ndherek Pawiyatan ing Ngambar Arum

Pawiyatan Panatacara lan Pamedhar Sabda Bergada 2 ing Paguyuban Panatacara lan Pamedhar Sabda NGAMBAR ARUM Ponorogo pranayata kathah peminatipun. Nyata sutresna budaya Jawi ingkang kasengsem, ndherek-ndherek nggilut, memetri kabudayan saestu taksih kathah, katitik “kuota” siswa ingkang mestinipun namung 35 Calon siswa, ingkang daftar resmi lan mlebet sampu 62 calon siswa. Mugi-mugi ngrembaka, lestantun NGAMBAR ARUM lan budaya Jawi ingkang adi luhung. (dar)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: