WARA-WARA!!!!!

Paguyuban Panatacara lan Pamedharsabda NGAMBAR ARUM Ponorogo, mbikak Pawiyatan Panatacara tataran Mudha bergada 2 tahun 2011.

Pendaftaran: tgl 10 ngantos 20 Pebruari 2010

Materi : 1. Kapanatacara. 2. Renggeping Wicara lan Paramasastra, 3. Sekar Gendhing, 4. Paragan.

Dwija : Drs. Nardiyono Dipowardoyo, 2. Untung Sugiri, S.Pd., M.Pd, 3. Suharto, S.Pd, 4. Drs. Mudiono, M.Pd, 5. Ki Suyitno, S.Pd, 6. Ki sumanto, S.Kar, 7. Ki Djoko Bilowo, S.Sn.

Wekdal : Pawiyatan mlebet saben dinten Jum`at siyang, dangunipun (masa studi) 5 (gangsal) wulan.

Info: DARMUJI (081335730335) WADUNG (081259048999)

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: