WISUDHA PANATACARA TATARAN MUDHA BERGADHA 1 2010/2011

Pangarsa Paguyuban ngajeng-ngajeng rawuh para Dwija, Paranpara, lan sedaya warga kinen rawuh wonten ing Wisudhan Panatacara tataran Mudha bergada 1 taun 2010/2011. Dinten Jemuah kliwon, Wekdal ; tabuh 19.00, Surya kaping 7 wulan Januari 2011, Papan : TAMBAK KEMANGI RESORT, Jln. Ir. H. Juanda Tonatan Ponorogo. Matur agung ing panuwun….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: